Presentation av ny rapport om hur invandring bidrar till Sverige

I nationens intresseSom jag har berättat tidigare håller jag för närvarande på och skriver en bok om invandringens betydelse för Sverige. Titeln på boken kommer att vara Utan invandring stannar Sverige, och den kommer att bygga på forskning om hur invandring inverkar på mottagarländer som Sverige.

Som en del av detta har jag även skrivit en rapport som kartlägger vad forskning visar när det gäller hur invandring påverkar och bidrar till Sverige. Titeln på rapporten är I nationens intresse – en översikt av hur invandring bidrar till Sverige. Rapporten kommer att ges ut av Reforminstitutet och presenteras på ett frukostseminarium den 24 juni. Mer information om rapporten och hur man anmäler sig finns här.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt, Migration & integration, Nya publikationer och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s