Från Sundsvall till Göteborg

Nu är det klart att jag blir ny professor i journalistik vid JMG, Göteborgs universitet. Det ska bli mycket spännande och kul att börja på JMG och att tillsammans med mina nya kollegor fortsätta utveckla forskningen och utbildningen i journalistik och politisk kommunikation. Jag ser också fram emot att jobba närmare SOM-institutet och den starka statsvetenskapliga miljön vid Göteborgs universitet.

Varje början har samtidigt ett slut, och det finns många kollegor vid Mittuniversitetet som jag kommer att sakna. Men våra samarbeten kommer ändå att kunna fortsätta, om än på ett annat sätt än tidigare.

Mer information om min nya tjänst finns på JMG:s hemsida.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt och märktes , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Från Sundsvall till Göteborg

  1. Louise Isaksson skriver:

    Hej Jesper. Vad glad jag blev när jag läste detta! Varmt välkommen till JMG, jag tror verkligen att du kommer trivas här. Har läst din blogg en hel del och din bok ”Makt, Medier & Samhälle”, som varit till stor hjälp under min studietid. Till hösten börjar jag mitt tredje år på Medie- och Kommunikationsvetarprogrammet och jag hoppas att du hinner komma över till MKV och föreläsa för oss också.
    Hälsningar
    Louise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s