I Puerto Rico för årets konferens med International Communication Association

puertorico_rotatingJust nu befinner jag mig i San Juan, Puerto Rico, för årets konferens med International Communication Association (ICA). Sedan jag började delta på dessa konferenser 2003 har jag haft möjlighet att besöka många städer, men jag måste säga att San Juan slår det mesta. Hit skulle jag vilja åka igen för en renodlad semester.

De närmaste dagarna väntar dock jobb, fastän av det mest intressanta slag som jag kan tänka mig. För egen del börjar det på torsdag, då Political Communication Division som jag är ordförande för ordnar en pre-conference för doktorander. Under dagarna som följer kommer Political Communication Division ordna 34 seminarier där över 150 papers ska presenteras. Vill man följa forskningen och få en god bild av forskningsfronten finns det inget bättre sätt än att delta på dessa konferenser.

Själv kommer jag att presentera ett paper skrivet tillsammans med Monika Djerf-Pierre och Adam Shehata, vilket handlar om sambandet mellan mediekonsumtion och politiskt förtroende samt hur det sambandet har utvecklats över tid. Därutöver kommer jag som ordförande för divisionen hålla i förkonferensen för doktorander, årsmötet för divisionen samt delta på styrelsemötet för ICA. Därutöver kommer jag att gå på så många seminarier som möjligt och passa på att träffa alla kollegor från världen över. Det ska bli mycket intressant och kul!

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s