Och det vinnande omslaget är…

Alternativ 2Nu är omröstningen om vilket omslag som ska pryda den kommande ”Handbok i journalistikforskning” klar, och det finns en tydlig vinnare: Alternativ 2. Det omslaget fick cirka 48 procent av rösterna medan den närmaste konkurrenten, Alternativ 4, fick cirka 18 procent. Som de demokratiskt sinnade redaktörer vi är har vi därför bestämt oss för att välja Alternativ 2!

Ett stort och uppriktigt tack för hjälpen vill vi rikta till alla er som var med och röstade! Det var till mycket stor hjälp, och gjorde att det blev ett annat omslag än vad åtminstone jag själv hade valt :).

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt, Nya publikationer och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s