Omröstning: hjälp oss välja omslag

Om några månader kommer den nya boken Handbok i journalistikforskning, redigerad av Michael Karlsson och mig, att ges ut av Studentlitteratur. I boken medverkar en rad av Sveriges ledande journalistikforskare, och det kommer att bli den första svenska boken med ambitionen att ge en heltäckande bild av vad teorier samt vad svensk och internationell forskning om journalistiken visar. Till de medverkande hör, i bokstavsordning, Ulrika Andersson, Peter Berglez, Eric Carlsson, Christer Clerwall, Monika Djerf-Pierre, Jesper Enbom, Elin Gardenström, Heike Graf, Maria Grafström, Bengt Johansson, Mia-Marie Hammerlin, Kristoffer Holt, Anna Maria Jönsson, Michael Karlsson, Anders Olof Larsson, Maria Nilsson, Lars Nord, Gunnar Nygren, Ulrika Olausson, Mart Ots, Kristina Riegert, Anna Roosvall, Adam Shehata, Jesper Strömbäck, Göran Svensson, Torbjörn von Krogh, Ingela Wadbring, Lennart Weibull, Andreas Widholm, Susanne Wigorts Yngvesson och Henrik Örnebring.

Just nu pågår arbetet med att välja omslag, och här skulle vi väldigt gärna ta emot lite hjälp. Från förlaget har vi fått x förslag, men frågan är vilket som är bäst…?

Vad tycker du? Vilket omslag tycker du är bäst? Hjälp oss gärna genom att rösta på det förslag som du tycker är bäst. Omröstningen pågår till den 29 april.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt, Nya publikationer och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s