Gratis nedladdning av ”Väljarna, partierna och medierna”

I kölvattnet av riksdagsvalet pågår eftervalsanalyserna för fullt, både inom och utanför partierna. Inom den akademiska världen pågår också analyserna av såväl valkampanjerna som valet och varför det gick som det gick. Det kommer dock dröja innan de första fullödiga vetenskapliga analyserna har publicerats, men i väntan på det finns det mycket tidigare forskning som fortfarande är relevant och kan vara till nytta eller av intresse för dem som arbetar med, studerar eller forskar kring politisk kommunikation och valrörelser.

Ett sådant exempel är boken Väljarna, partierna och medierna. En studie av politisk kommunikation i valrörelsen 2006, som jag redigerade och gav ut tillsammans med Lars Nord för några år sedan (SNS Förlag, 2009). Idag har jag lagt ut den för gratis nedladdning (ladda ner här), för den som är intresserad. Ännu fler artiklar, rapporter och böcker för fri nedladdning finns här.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt, Politisk kommunikation och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s