Ny som ordförande

I samband med International Communication Association’s årliga konferens i Seattle tillträde jag som ordförande för Political Communication Division. Det känns som en stor ära och det ska bli mycket spännande att leda divisionens arbete under de kommande två åren. I uppdraget ingår också att sitta i styrelsen för International Communication Association, vilket också ska bli mycket intressant!

I samband med detta lämnade jag min tidigare position som vice ordförande, vilken togs över av Peter Van Aelst vid University of Antwerp. Ny sekreterare för divisionen är Natalia Stroud vid University of Texas at Austin.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s