Konstruktiv kritik, synpunkter och förslag efterlyses!

MaktmediersamhalleNu är det klart att jag ska revidera boken Makt, medier och samhälle. En introduktion till politisk kommunikation, som ursprungligen gavs ut av SNS Förlag 2009. Nästa upplaga kommer att ges ut av Studentlitteratur under sommaren nästa år, i tid för höstterminens olika kurser. Eftersom jag vet att boken har lästs av många, och vill att den ska kännas så angelägen och relevant som möjligt, söker jag nu efter konstruktiv kritik, synpunkter och förslag på boken.

Har du läst boken? Har du synpunkter eller förslag på sådant som bör ändras, läggas till, tas bort eller förtydligas? Alla konstruktiva förslag tas tacksamt emot! Skicka dem till jesper@jesperstromback.com senast den 3 januari: sedan börjar arbetet med att revidera boken.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s