Nytt samarbete med Per Schlingmann AB

Nu är det klart att jag inleder ett samarbete med Per Schlingmann AB. Det ska bli mycket spännande och utvecklande! Per är en av dem i Sverige som har mest omfattande praktisk och framgångsrik erfarenhet av politisk kommunikation, medan jag troligen är en av dem som har forskat mest om det. Att kombinera Pers praktiska erfarenheter och insikter med mina teoretiska kunskaper tror  jag kan bidra till en mycket spännande och utvecklande dynamik. Jag har länge haft åsikten att både praktiken och teorin skulle ha mycket att vinna på ett närmare samarbete, och här finns möjligheten att pröva det. Inom ramen för Framtidskommissionen hade vi också ett givande samarbete, och vi delar intresset för att förstå och analysera olika förändringsprocesser och vilka framtida och nutida utmaningar de för med sig.

Det jag framförallt kommer att arbeta med inom ramen för samarbetet med Per Schlingmann AB är att erbjuda föreläsningar och rådgivning när det gäller bland annat  omvärldsanalyser, förändringsprocesser, framtidsanalyser och politisk kommunikation. När det gäller den politiska kommunikationen kommer mycket att handla om nästa års val till Europaparlamentet och riksdagen, men också om vad företag kan lära av politisk kommunikation.

Jag kommer samtidigt att fortsätta som professor vid Mittuniversitetet med både forskning och undervisning. Det nya samarbetet kommer att ske vid sidan av och utöver min tjänst och mitt arbete inom akademin och vid Mittuniversitetet.

Läs gärna mer om samarbetet på Per Schlingmann AB:s hemsida.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s