Specialerbjudande på Opinion Polls and the Media: Reflecting and Shaping Public Opinion

Just nu erbjuder Palgrave Macmillan den nya boken Opinion Polls and the Media: Reflecting and Shaping Public Opinion till ett specialpris. Boken är redigerad av Christina Holtz-Bacha och mig själv, och innehåller totalt 13 kapitel som ur olika perspektiv analyserar medierna och deras sätt att hantera opinionsmätningar.

Om boken har Thomas Patterson, Harvard University, sagt att den är ”the best reading yet on the interplay of polls and media. Essential reading for scholars, practitioners, and students – indeed for anyone interested in the subject”, medan Wolfgang Donsbach, Dresden University of Technology, har sagt att ”Opinion polls have changed the political process probably as much as modern media. This is why we need thorough evidence on their role, effects, and institutional environment. This book provides this evidence from an international perspective and by first-rate authors”.

I normala fall kostar boken 55 brittiska pund, men fram till den 28 september kan den beställas till halva priset om man använder det här formuläret.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt, Nya publikationer och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s