Goda nyheter från ICA

Nu är väntan över: Under helgen meddelade International Communication Association (ICA) vilka papers och panel proposals som blivit accepterade till 2011 års konferens, som kommer att hållas i Boston i slutet av maj. Totalt sett accepterades cirka 40 procent av samtliga inskickade bidrag, vilket är cirka tio procent mindre än vid tidigare konferenser.

För egen del är jag mycket nöjd med resultatet. Av de tre papers jag skickade in blev två accepterade, och av de tre panel-proposals som jag skickade in eller var en del av blev två accepterade. Totalt sett blev fyra av sex inskickade bidrag därmed accepterade. Boston – here I come :)!

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Goda nyheter från ICA

  1. Henrik Ö skriver:

    Grattis! Ses i Boston – min bidragsskörd var mer blygsam, jag föreslog en panel och fick med den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s