På semester i New York

Den här veckan befinner jag mig i New York på semester, ett härligt och välbehövligt avbrott från en lång och arbetsintensiv vår, och ett bra sätt att ladda batterierna inför en intensiv höst med många olika projekt kopplade till riksdagsvalet. Jag kommer därför inte att uppdatera bloggen särskilt ofta innan jag är tillbaka i Sverige nästa vecka. Istället tänker jag njuta av allt New York, en av mina absoluta favoritstäder, har att erbjuda :).

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Mer personligt och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s