Adam Shehata disputerar

Imorgon disputerar min doktorand Adam Shehata, MKV vid Mittuniversitetet, på sin avhandling ”Media Matter. The Political Influences of the News Media”. Det ska bli mycket spännande och kul! Avhandlingen är en så kallad sammanläggningsavhandling, vilket betyder att den bygger på tidskriftsartiklar publicerade eller accepterade för publikation i olika internationella tidskrifter. Förutom inledningen innehåller avhandlingen sex artiklar. Opponent på disputationen är professor Tom Moring. Mer information om tid och plats för disputationen finns på Mittuniversitetets hemsida.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s