Det är mycket nu

De senaste dagarna har varit intressanta och intensiva ur ett politisk-kommunikativt perspektiv, med en rad utspel och konflikten som följde efter att Mats Odell och Sven Otto Littorin använde uttrycket ”Tobleronepolitik” i sin kritik av de rödgrönas olika förslag. Samtidigt har jag själv varit på möten och gästföreläsningar i Stockholm, Linköping och Karlstad de senaste dagarna, och har därför inte haft möjlighet att kommentera händelserna på bloggen. Idag sitter jag också i möten hela dagen och kvällen. Några kommentarer gav jag dock till olika medier under gårdagen, bland annat till Aftonbladet, för den som är intresserad. När jag får tid och möjlighet ska jag utveckla mina resonemang och min kritik både av Odell och Littorin, och av socialdemokraternas reaktion på det som har kallats ”Tobleroneattacken”.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt, Svensk politik och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s