Tillbaka från Karlstad

Nu är jag tillbaka i Sundsvall igen efter några dagar i Stockholm och Karlstad. I Karlstad deltog jag bland annat på Informatörsdagen 2010 med en föreläsning på temat Den medialiserade valrörelsen. Andra föreläsare på Informatörsdagen var bland andra Sofia Mirjamsdotter, Paul Ronge, Pär Henriksson (m) och Karin Pettersson (s).

Även om jag tyvärr var tvungen att åka innan Pär Henriksson och Karin Pettersson hade sin diskussion kring frågan Vad avgör vilka som vinner valet? var det kul och intressant att få vara med under delar av dagen. Jag är också imponerad över det arbete som ligger bakom Informatörsdagen, inte minst med tanke på att den i huvudsak anordnades av endast tre studenter, aktiva i Informationsprogrammets studentförening Inferno: Sofie Norén Cermén, Emma Dorward och Sara Wall. De har verkligen lagt ner ett omfattande arbete, och genomförde arrangemanget på ett mycket trevligt och professionellt sätt. Ett sådant engagemang och driv är både imponerande och inspirerande.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s