Nytt uppdrag i Riksrevisionens vetenskapliga råd

Nu är det klart att jag blivit förordnad som ledamot i Riksrevisionens vetenskapliga råd för en period på tre år, tillsammans med sex andra professorer från olika vetenskapliga discipliner. Riksrevisionen främsta uppgift är att granska den statliga verksamheten och därmed bidra till god resursanvändning och en effektiv förvaltning i staten, vilket är en mycket viktig uppgift. Det ska därför bli mycket intressant att medverka i och bidra till arbetet i deras vetenskapliga råd.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s