Nu har jag bestämt mig…

Nu har jag bestämt mig för att satsa på den här, nya, hemsidan istället för den gamla. Av den respons jag har fått från olika håll upplevs den nya hemsidan som mer användarvänlig än den gamla, och den är dessutom enklare att arbeta med. Jag kommer dock att behålla den gamla hemsidan ett tag till, som arkiv och tills jag haft tid att föra över information. Idag har jag uppdaterat sidan med downloads, så nu kan alla artiklar och rapporter som gick att ladda ner från den gamla hemsidan laddas ner även från den här.

Min plan är att även byta namn på hemsidorna, så att jag kan behålla http://www.jesperstromback.com som hemsidesadress. Det verkar dock vara enklare sagt än gjort, så tills vidare verkar det vettigast att behålla den gamla hemsidan. De flesta uppdateringarna kommer dock att ske här.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.