Hårda julklappar

Att hårda julklappar är spännande julklappar vet alla barn, och även en och annan vuxen. Själv fick jag flera hårda och spännande julklappar i år, och nu väntar intressant läsning. Bland paketen låg bland annat fyra böcker som jag ser fram emot att läsa: Skönhet och helvete av Roberto Saviano, Vänner och älskare av Theodor Kallifatides, Världens lyckligaste folk av Lena Sundström, och Ingen tar skit i de lättkränktas land av David Eberhard.

Apropå läsning har jag idag lagt ut ytterligare några böcker för nedladdning; successivt kommer jag att föra över fler från min gamla hemsida.

Angående den gamla hemsidan verkar det som om de flesta som på ett eller annat sätt har hört av sig tycker att den här, nya, hemsidan är bättre och mer användarvänlig. Vad tycker du? Rösta gärna och säg vad du tycker!

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Mer personligt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s