Debutkrönika: Vridna medier är en myt

Vridna medier BTIdag gör jag debut som krönikör i Borås Tidning, där jag framöver kommer att medverka regelbundet. Min tanke är att försöka ta utgångspunkt i forskning och vad forskning visar, och utifrån det analysera och kommentera hur debatten förs. Detta utifrån att jag är övertygad om att både debatten och det politiska beslutsfattandet skulle tjäna på om större hänsyn togs till vad forskning faktiskt visar. Ämnet för den första krönikan är den återkommande frågan om mediernas politiska partiskhet. Rubriken är ”Vridna medier är en myt”, och krönikan kan läsas här.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt, Journalistik & medier, Nya publikationer och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s