Nytt kapitel om medialisering

Nu har den omfattande International Encyclopedia of Political Communication, redigerad av Gianpietro Mazzoleni, precis släppts. Den består av tre band och totalt runt 1800 sidor, och täcker i princip varje tänkbar aspekt av politisk kommunikation. I den medverkar jag med det kapitel – Mediatization – som sammanfattar den viktigaste forskningen om politikens medialisering.

Tyvärr är encyklopedin, som så många andra uppslagsverk, väldigt dyr, men förhoppningsvis kommer den att finnas på välsorterade bibliotek. En del av innehållet är också tillgängligt via Google Books. I vilket fall känns det bra att denna encyklopedi nu har publicerats och att medverka med ett kapitel i den.

books

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt, Nya publikationer, Politisk kommunikation och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s