På plats i Kanada för att gästforska och föreläsa

image-1-jesper-642x336I natt svensk tid landade jag i Kanada, där jag den här och nästa vecka kommer att befinna mig som gästforskare vid Centre for the Study of Democratic Citizenship (CSDC). Det är ett forskningsinstitut som är knutet till Université de Montréal och McGill University i Montreal och Université Laval i Quebec City, och som samlar flera av Kanadas ledande forskare inom områden som bland annat medborgerligt engagemang och demokratisk representation.

Som en del av detta kommer jag bland annat att hålla ett par föreläsningar på temat Mediatization of Politics. Reshaping Politics and Transforming Democracies i Montreal och Quebec City, samt givetvis träffa studenter och forskare vid CSDC. Det ska bli mycket intressant, och jag ser fram emot många fruktbara diskussioner!

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s