Nytt nummer av Political Communication Report

Nu har det senaste numret av Political Communication Report, vilket är nyhetsbrevet för sektionerna för politisk kommunikation inom International Communication Association och American Political Science Association, publicerats. I det medverkar jag med en artikel som handlar om trenderna i forskning om politisk kommunikation, sett utifrån de papers som under de senaste åren skickats in till den årliga konferensen med International Communication Association. Titeln på artikeln är ”Currents in Political Communication Scholarship – A Program Planner’s Perspective”, och den kan läsas här.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt, Nya publikationer och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s