”Rakt på” om politikens medialisering

Idag var jag med i SVTs program ”Rakt på” för att diskutera politikens medialisering tillsammans med Robert Olsson, programdirektör på SVT. I programmet medverkade också Kent Asp i en intervju kring den nya boken Mediekratin – mediernas makt i svenska val som han precis har släppt tillsammans med Johannes Bjerling. För den som är intresserad kan hela programmet ses här. Föga förvånande var jag och Robert Olsson inte helt överens, men jag tycker ändå att det blev en på det hela taget bra och konstruktiv diskussion.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt, I medierna och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s