Nya kapitel om strategisk politisk kommunikation

NamnlöstIdag landade den nya boken Political Communication, redigerad av Carsten Reinemann, i brevlådan. Boken ingår i den nya bokserien Handbooks of Communication Science och innehåller totalt 31 kapitel som vart och ett analyserar och beskriver det aktuella forskningsläget på olika områden inom den politiska kommunikationen. Det ska bli en oerhört intressant bok att läsa!

För egen del medverkar jag med två kapitel, båda skrivna tillsammans med Spiro Kiousis. Den gemensamma nämnaren för dem är att de handlar om politisk public relations och strategisk politisk kommunikation. Det enda kapitlet fokuserar på och har titeln Political Public Relations, medan det andra kapitlet handlar om Strategic Political Communication in Election Campaigns.

Idag har jag uppdaterat sidan med mina engelska publikationer med dessa nya kapitel, högaktuella som de är inför höstens valkampanjer.

För mer information om boken i dess helhet, se förlagets hemsida.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt, Nya publikationer, Strategisk kommunikation och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s