Och det vinnande omslaget är…

För cirka en månad sedan bad jag om hjälp att välja omslag till den reviderade utgåvan av Makt, medier och samhälle. En introduktion till politisk kommunikation, som kommer att ges ut av Studentlitteratur senare i år. Nu är omröstningen klar, och det vinnande omslaget – med 34 procent av rösterna – är:

Alternativ 1

Alternativ 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intressant nog är detta inte det omslag som jag själv tycker bäst om och trodde skulle vinna, men det fick klart flest röster och kommer därför att bli omslaget på nästa utgåva av boken. När folket har talat är det bäst att lyssna :). Tack alla som deltog i omröstningen och hjälpte mig att välja!

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s