Nya tidskriftsartiklar för nedladdning

Idag har jag lagt till två tidigare publicerade tidskriftsartiklar för nedladdning. Den första är en artikel skriven tillsammans med Daniela Dimitrova, vilken undersöker och jämför hur medialiserad valrörelsejournalistiken är i Sverige och USA. Den andra är en artikel skriven tillsammans med Adam Shehata som undersöker vilken betydelse olika medielandskap har för nyhetskonsumtionen i 16 europeiska länder. Titlarna på dem är Mediatization and Media Interventionism: A Comparative Study of Sweden and the United States respektive A Matter of Context: A Comparative Study of Media Environments and News Consumption Gaps in Europe.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt, Medier & journalistik, Politisk kommunikation och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s