Kapitel från ”Kampen om opinionen” för fri nedladdning

I musiken värld har det länge varit standard att släppa singlar, men i böckernas värld är det mer ovanligt. Nu har SNS Förlag dock släppt ett kapitel från den nya boken Kampen om opinionen. Politisk kommunikation under svenska valrörelser för fri nedladdning. Kapitlet det handlar om är det inledningskapitel jag själv har skrivit med titeln Valrörelser som politisk kommunikation.

Förutom att behandla olika aspekter av den politiska kommunikation under valrörelser innehåller kapitlet också en introduktion av de övriga kapitel som ingår i Kampen om opinionenKapitlet kan laddas ner här – och ska förhoppningsvis locka till läsning av hela boken.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt, Nya publikationer, Politisk kommunikation och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s