I väntan på ljusare tider…

Under de senaste månaderna har jag verkligen varit dålig på att uppdatera den här bloggen. Skälet är helt enkelt brist på tid. Arbetet med Framtidskommissionens olika aktiviteter och, inte minst, slutrapporten har krävt all tid och fokus, och det har drabbat bland annat bloggskrivandet. Jag hoppas dock att arbetssituationen under den närmaste månaden ska ljusna något, och att jag då ska kunna återgå till att skriva mer här.

I väntan på det har jag idag lagt ut några till tidigare publicerade tidskriftsartiklar för nedladdning.

Den ena är skriven tillsammans med Adam Shehata och handlar om det kausala sambandet mellan mediekonsumtion och politiskt intresse, och har titeln Media Malaise or a Virtuous Circle? Exploring the Causal Relationships Between News Media Exposure, Political News Attention and Political Interest. Ursprungligen publicerades den i European Journal of Political Research.

Den andra är skriven tillsammans med David Nicolas Hoppman och handlar om användandet av olika nyhetskällor i danska medier, med särskilt fokus på olika typer av nyhetskommentatorer. Titeln är The Rise of the Media Punditocracy? Journalists and Media Pundits in Danish Election News 1994-2007, och den publicerades ursprungligen i Media, Culture & Society.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt, Opinionsbildning, Politisk kommunikation och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s