Tillbaka från International Communication Associations årliga konferens

Nu har jag precis kommit tillbaka från Phoenix och International Communication Associations årliga konferens. Som alltid var den mycket givande, och det var intressant att notera att en betydande mängd papers på olika sätt handlade om det förändrade medielandskapet och dess betydelse för kunskaps- och deltagandeklyftor, opinionsbildningen och demokratin. Jämfört med för bara något år sedan har dessa frågor fått en mycket mer framskjuten ställning på konferensen, medan antalet papers om exempelvis mediernas dagordnings- och gestaltningsmakt har minskat. Själv presenterade jag tre papers, och har därför uppdaterat listan över mina publikationer.

I samband med konferensen tillträdde jag även som vice ordförande för Political Communication Section: en post som jag blev vald till i höstas. Det känns som en stor ära, och det ska bli mycket spännande att vara med och leda arbetet inom sektionen under de kommande fyra åren, först som vice ordförande under två år och sedan som ordförande under ytterligare två.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt, Mer personligt och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s