Framtidskommissionens hemsida lanserad

Nu är Framtidskommissionens nya hemsida lanserad: Framtidskommissionen.se. Det känns mycket bra, och det ska bli spännande att se hur den tas emot och kommer att fungera. Tanken med hemsidan är att inte bara informera om Framtidskommissionen och vår verksamhet, utan också att fungera som ett nav för information om olika framtidsfrågor och som ett aktivt bidrag till en bredare och mer levande framtidsdebatt. Den vänder sig både till dem som är intresserade av Framtidskommissionen i sig, och av framtidsfrågor i allmänhet.

Av det skälet innehåller hemsidan inte bara aktuell information om och nyheter om vår verksamhet, utan också möjligheter för människor att komma med sina egna inspel och förslag till Framtidskommissionen, en Framtidsstafett, Röster om Framtiden, och en blogg där både vi själva och olika gästskribenter kommer att skriva.

Den senaste nyheten handlar om den slutrapport som tagits fram av FN:s högnivåpanel för global hållbarhet och som presenterades vid ett seminarium i fredags, där kommissionens medlemmar Klas Eklund och Johan Rockström medverkade och kommenterade. Se gärna intervjuerna med dem, där rapporten beskrivs som ett – om än otillräckligt – steg framåt i arbetet för ett hållbart samhälle.

Varmt välkommen till Framtidskommissionen.se!

 

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Framtidskommissionen och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s