Fler artiklar för nedladdning

Nu har jag lagt ut ytterligare tre tidskriftsartiklar för nedladdning. Den första är skriven tillsammans med Lars Nord och publicerades i Journal of Political Marketing för något år sedan. Artikeln handlar om Junilistan och Europaparlamentsvalet 2004. Titeln är Marketing With a Feeling: The Brand New Party Junilistan in the Swedish European Parliamentary Election 2004.

Den andra artikeln är skriven tillsammans med Peter van Aelst och publicerades i International Journal of Press/Politics förra året. Artikeln handlar om valrörelsejournalistiken i svenska respektive belgiska medier, med särskilt fokus på vilken betydelse ett urval faktorer har när det gäller att förklara hur medierna gestaltar politik. Titeln är Exploring Some Antecedents of the Media’s Framing of Election News: A Comparison of Swedish and Belgian Election News.

Den tredje artikeln är skriven tillsammans med Michael Karlsson. Den handlar om den digitala nyhetsjournalistikens karaktärsdrag och, framförallt, olika tillvägagångssätt för att försöka fånga och undersöka nyheter vars innehåll kan förändras från den ena sekunden till den andra, utan att läsaren nödvändigtvis märker eller blir informerad om det. Artikeln publicerades i Journalism Studies förra året och har titeln Freezing the Flow of Online News. Exploring Approaches to the Study of the Liquidity of Online News.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt, Nya publikationer och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s