Läsvärt om Facebook och Zuckerberg

Ända sedan 1927 har Time magazine varje år utsett Person of the Year. Den som utses till detta är den person – i vissa fall personer – som på gott eller ont haft störst betydelse och som förkroppsligar något centralt under det gångna året. För 2010 utsågs Facebook’s grundare Mark Zuckerberg till årets person, och i senaste numret av Time kan man läsa en mycket intressant intervjubaserad artikel om honom och om Facebook. Hela artikeln, som starkt kan rekommenderas, kan också läsas online. Där kan man även läsa om vilka som blivit Person of the Year under hela perioden 1927-2010.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt, Internet & sociala medier och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s