Ny tidskriftsartikel publicerad

Nu har senaste numret av forskartidskriften Media, Culture & Society publicerats. I den medverkar David Nicolas Hopmann från University of Southern Denmark och jag med en gemensam artikel med titeln: The Rise of the Media Punditocracy? Journalists and Media Pundits in Danish Election News 1994-2007. Artikeln handlar i korta drag om journalisters synlighet och användandet av journalister och mediekommentatorer i dansk valjournalistik under valrörelserna mellan 1994 och 2007. Resultaten visar bland annat – i linje med våra hypoteser – att den journalistiska synligheten och användandet av journalister och mediekommentatorer har ökat över tid, men också att utvecklingen inte har varit linjär.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Nya publikationer och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s