Eftervalsanalys i Göteborg

Just nu sitter jag på tåget från Sundsvall till Göteborg, där jag ska medverka på ett eftervalsseminarium i samband med Statsvetenskapliga förbundets årsmöte. I panelen som leds av Lena Wägnerud (professor i statsvetenskap, Göteborg) ska Kent Asp (professor i journalistik, Göteborg), Fredrik Furtenbach (Ekots inrikeschef), Sören Holmberg (professor i statsvetenskap, Göteborg), Anna Johansson (ledamot av socialdemokraternas valutvärderingsgrupp), Robert Olsson (SVTs beställare av valprogram), Henrik Oscarsson (professor i statsvetenskap, Göteborg), Per Schlingmann (moderaternas partisekreterare) och jag själv medverka. Från medverkande forskare har en del nya forskningsresultat utlovats, och kombinationen av forskare, politiker och medieföreträdare gör att det kan bli mycket spännande och intressanta diskussioner. Jag ser därför verkligen fram emot seminariet och att träffa de övriga deltagarna!

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s