Pris för bästa uppsats om journalistik och medier

Utlysning: pris för bästa uppsats i journalistik och mediestudier

Sim(o), Institutet för mediestudier, utlyser ett pris i form av ett stipendium om 25.000 SEK för bästa examensarbete i journalistik som författats/godkänts vid svenskt universitet/högskola under höstterminen 2009/vårterminen 2010.

Ansökan sker genom att examensarbetet (kandidat- eller magister/masteruppsats) sänds i pappersform och en pdf tillsammans med namn och adressuppgifter (inkl e-postadress), samt ett intyg om att den är godkänd till: Sim(o), Institutet för mediestudier, Norra Benickebrinken 2, 111 31 Stockholm. Pdf skickas till info@mediestudier.se

Uppsatsen ska vara kansliet tillhanda senast den 23 augusti 2010. Vid ytterligare frågor kontakta kansliet – se kontaktuppgifter nedan.

Uppsatsens originalitet i behandlingen av en fråga inom området journalistik och mediestudier kommer att bedömas av en jury från Sim(o)s styrelse; ordförande Joachim Berner, Lars Ilshammar och Gunilla Lundén. Priset kommer att utdelas vid ett seminarium under hösten 2010.

Kontakt: Torbjörn von Krogh info@mediestudier.se
070-738 49 13

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s