Tillbaka i USA

Nu har jag precis kommit till Gainesville i Florida, USA, där jag kommer att befinna mig de närmaste veckorna. Det främsta skälet till resan är att arbeta med böckerna Political Public Relations: Principles and Applications och European Political Communication: Campaign Strategies, Media Coverage, and Campaign Effects in European Parliamentary Elections. Den förstnämnda av dessa är jag redaktör för tillsammans med Spiro Kiousis, University of Florida, och den andra är jag redaktör för tillsammans med Michaela Maier, University of Koblenz-Landau och Lynda Lee Kaid, University of Florida.

Även om det går att redigera böcker tillsammans också när man befinner sig i olika delar av världen underlättar det om man kan träffas fysiskt för att diskutera och tillsammans skriva artiklar och kapitel, och jag ser därför verkligen fram emot de närmaste veckorna. Det ska också bli intressant att följa amerikansk politik på lite närmare håll. Innan arbetet kan börja ska jag dock försöka hämta mig från jetlaggen, som just nu gör att jag knappt vet vad jag heter :).

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tillbaka i USA

  1. Lena Jendel skriver:

    Hej!
    Det vore intressant att så småningom få en analys av hur bilden av det som hänt i Israel ser ut i de amerikanska medierna. Fördömer de Israels agerande lika starkt som de europeiska medierna och vägrar de lika bestämt att tro på den israeliska versionen?
    Hälsningar Lena Jendel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s