Tillbaka från Edinburgh

Nu är jag hemma igen från konferensen med Political Studies Association i Edinburgh. Den arbetsgrupp jag deltog i var den som fokuserar på political marketing (politisk marknadsföring) och political market orientation (politisk marknadsorientering), och genomgående var seminarierna i den gruppen givande och intressanta. Det var också trevligt att träffa kollegor som Jennifer Lees-Marshment igen: trots att vi under de senaste åren har arbetat mycket kring den gemensamma boken Global Political Marketing var det faktiskt fem år sedan vi sågs senast.

Överlag är jag därför nöjd med konferensen. Mindre kul var att det antingen ösregnade eller snöade oavbrutet med undantag endast för den sista kvällen, då jag dessvärre åkt på en rejäl förkylning med feber och huvudvärk. Tyvärr såg jag därför inte särskilt mycket av Edinburgh, vilket känns tråkigt. Men jag hoppas det kommer fler möjligheter att besöka staden.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s