Ökat stöd för sjukvårdsreformen

Trots att det bara är någon dag sedan beslutet om sjukvårdsreform till sist fattades och sedan – igår – signerades av president Obama visar opinionsmätningar redan ett ökat stöd för sjukvårdsreformen. Man bör visserligen vara försiktig med att dra några slutsatser av en enskild undersökning, men för Demokraterna och Obama är det ett gott tecken. Jag är också ganska övertygad om att stödet kommer att fortsätta växa när fler förstår vad sjukvårdsreformen faktiskt innebär, och effekterna av Republikanernas attacker – som ibland liknat skräckpropaganda – på reformen avtar.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt, Amerikansk politik och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s