På besök i Porto

Just nu befinner jag mig i Porto, Portugal, dit jag blivit inbjuden för att hålla en föreläsning på temat The Mediatization of Politics. Själva föreläsningen är imorgon, så idag har jag haft en ledig dag och möjlighet att se mig omkring i staden och besöka en av alla portvinskällare som finns här. När jag landade igår öste regnet ner, men idag har vädret varit mycket bättre med sol och runt 16-17 grader. En trevlig omväxling :).

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Mer personligt och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s