Dag 6: Dags för brevskrivarkampanj

Under helgen handlade Demokraternas ”Final March for Reform” framförallt om att mobilisera människor att samlas för att via telefon utöva påtryckningar på deras representanter i Representanthuset att rösta för förslaget till sjukvårdsreform. Nästa steg går också ut på att utöva påtryckningar på utvalda ledamöter i Representanthuset, fast den här gången via brev. Det framgår av kampanjbrevet nedan.

För just Gainesville (som jag ”tillhör”) är målet att 336 brev ska skrivas till Cliff Stearns, representanten från ”mitt” valdistrikt. Sympatisörerna uppmanas att använda en särskild webbsida för att skriva sina brev. Den ”mall” som finns där gör det enklare för vem som helst att skriva ett påtryckarbrev, samtidigt som det finns utrymme för att göra sitt eget påtryckarbrev mer personligt. Det illustrerar hur man kan använda webb-baserad teknik för en kombination av personliga och samtidigt massifierade påtryckningar. Som kampanjtaktik är det mycket intressant.

Jesper —

Great news: This weekend’s events were a huge success. OFA volunteers all over the country helped tens of thousands of voters in key districts speak out for reform.

Phones have been ringing off the hook in Capitol Hill offices for days, but with everything on the line and so little time left, we have to bring our voice to Congress through every possible channel.

So today, OFA supporters are taking the next step in the Final March for Reform: Writing to Congress. Using our online tool, it just takes a few minutes to write and send your own letter directly to Rep. Cliff Stearns at (202) 225-5744.

Right now, Congress is under attack from insurance lobbyists who are trying to drown us out, so we’ve set a goal of 336 letters from Gainesville to make sure our message breaks through.

Can you help? Get started here.

In the days ahead, we’ll keep you up-to-date on the latest news on health reform as it breaks — so keep checking your email.

But right now, please make sure supporters of reform in Congress continue to hear our thanks for their efforts — and that everyone hears their constituents’ overwhelming support for reform. Click here to write your letter:

http://my.barackobama.com/DaySix

Thanks for making it possible,

Addisu

Addisu Demissie
Political Director
Organizing for America

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s