Ny bok om medier och opinionsmätningar

Nu har jag precis fått kontrakt på en ny bok om medierna och hur de nyttjar och utnyttjar opinionsmätningar. Boken ska redigeras tillsammans med Christina Holtz-Bacha, University of Erlangen–Nürnberg, och kommer att ges ut av Palgrave. Den preliminära titeln på boken är Opinion Polls and the Media: Reflecting and Shaping Public Opinion. Det ska bli mycket intressant och lärorikt att arbeta med boken, som preliminärt kommer att finnas i tryck mot slutet av 2011 eller i början av 2012.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Nya publikationer och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s