Debut på youtube

För första gången har jag sett hur en av de vetenskapliga tidskrifter jag läser och har medverkat i marknadsför sig via youtube. Vad det handlar om är tidskriften Journalism Studies: på youtube ligger det nu ute en video där redaktören Bob Franklin berättar om och diskuterar artiklarna i det senaste numret, bland annat Michael Karssons och min gemensamma artikel Freezing the Flow of Online News: Exploring Approaches to the Study of the Liquidity of Online News. Det är ett intressant initiativ från tidskriftens sida, och nog finns det skäl att bättra på marknadsföringen av olika vetenskapliga tidskrifter.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s