Ny rapport om medieutvecklingen och demokratin för nedladdning

CCdcnA_WYAAJ1ucNu finns den nya rapport om medieutvecklingen och demokratin som dagens artikel på DN Debatt handlar om för fri nedladdning. Titeln på rapporten är Demokratin och det förändrade medielandskapet. Mot ökade kunskapsklyftor och deltagandeklyftor?

Rapporten presenterades och diskuterades också på ett seminarium tidigare idag som Demokratiutredningen och SNS arrangerade, och här finns en poddcast från det seminariet. Medverkande vid seminariet, som leddes av Niklas Ekdahl, var förutom jag själv Olle Wästberg, Charlotta Friborg, Joakim Berner och Eva Hamilton.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt, Demokrati, Nya publikationer och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s