Update och nya artiklar för nedladdning

Under den senaste tiden har det varit glest mellan uppdateringarna av den här hemsidan. Skälet är dels tidsbrist, dels att jag koncentrerar mitt skrivande till Framtidskommissionens hemsida där jag skriver nya inlägg i princip varje vecka. På grund av uppdraget som huvudsekreterare för Framtidskommissionen ligger det mesta av forskningen nere, vid sidan av några publikationsprojekt som varit planerade sedan länge.

Under de närmaste månaderna kommer flera nya publikationer emellertid att släppas, vilket jag kommer återkomma till. Idag har jag också lagt upp två nya tidskriftsartiklar för nedladdning. Båda handlar om strategisk politisk kommunikation och political public relations. Den ena är skriven tillsammans med Spiro Kiousis och har titeln The White House and Public Relations: Examining the Linkages Between Presidential Communications and Public Opinion, och publicerades ursprungligen i Public Relations Review. Den andra är skriven tillsammans med Spiro Kiousis och Michael Mitrook har har titeln Bridging Two Schools of Thought: Applications of Public Relations Theory to Political Marketing, och publicerades ursprungligen i Journal of Political Marketing.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt, Nya publikationer och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s