Nytt nummer av Political Communication Report

Nu har senaste numret av Political Communication Report – som ges ut av sektionerna för politisk kommunikation inom International Communication Association och American Political Science Association – publicerats online. Bland annat innehåller det en diskussion om ”The Flow of Political Information in the Digital Age: What’s Better and What’s Worse?, i vilken Scott Althaus, Michael Delli Carpini & Bruce Williams, Shanto Iyengar, Russell Neumann och Gadi Wolfsfeld medverkar.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s