Tillbaka

Under de senaste veckorna har jag varit dålig på att uppdatera bloggen. Ett skäl har varit ren tidsbrist, ett annat att jag förra veckan var på en konferens anordnad av European Consortium for Political Research (ECPR) i St. Gallen, Schweiz. Där deltog jag i en workshop som handlade om politikens medialisering, som var mycket intressant och givande.

Tillsammans med Peter van Aelst presenterade jag också ett paper som handlar om hur och varför politiska partier anpassar sig till medierna och deras logik: How and Why Political Parties Adapt to the Media: Exploring the Mechanisms of Mediatization. Vi fick många bra och konstruktiva synpunkter, så nu ska det revideras och arbetas om innan vi skickar det till någon tidskrift. Tills vidare har jag uppdaterat sidan med mina engelska publikationer med detta paper.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Aktuellt och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s