Aktuella mediekommentarer

Det dröjde inte länge mellan det att jag landade i Sverige och att telefonen började ringa, och de senaste dagarna har jag blivit intervjuad flera gånger av olika tidningar. Bland annat har jag kommenterat Solveig Ternströms avhopp från Centerpartiet i Aftonbladet, Centerpartiets problem i Västerbottens-Kuriren, och fenomenet att kändisar tar politisk ställning i en TT-intervju som bland annat har publicerats i Helsingborgs Dagblad. Sven-Otto Littorins (m) avhopp har jag dock valt att inte kommentera, eftersom jag känner att jag inte vet tillräckligt mycket om bakgrunden. Jag delar dock den bedömning som många har gjort, att avhoppet inte kommer få någon egentlig politisk betydelse.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i I medierna och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s