Dag 7: Målgruppsinriktade påtryckningar

Den sjunde dagen av ”Final March for Reform” satsar Demokraterna ytterligare på att mobilisera människor att utöva påtryckningar på ”sina” politiker för att de ska rösta ja till förslaget till ny sjukvårdsreform. Skillnaden den här dagen är att precisionen i påtryckningarna är högre än tidigare dagar. Nu handlar det om att mobilisera människor för att trycka på särskilt sårbara politiker i olika ”swing districts”, det vill säga valdistrikt där valutgången var mycket jämn vid förra valet.

De som bor i Gainesville, Florida, uppmanas därför att fokusera ansträngningarna på att påverka en kongressledamot i Louisiana, Republikanen Joseph Cao. Av mailet nedan framgår mer exakt vad Demokraternas anhängare uppmanas göra. Återigen är det ett intressant exempel på hur man lägger upp kampanjerna, bland annat på användandet av sociala medier, hur fokuserade kommunikationsinsatserna är, hur man försöker underlätta för människor att engagera sig, och hur man försöker skrämma individuella politiker att rösta på ett visst sätt om de vill bli återvalda vid nästa val. Det är också ett intressant exempel på hur påtryckningarna riktas mot enskilda politiker snarare än partierna.

Jesper —

In 2008, voters in Louisiana’s 2nd congressional district voted to send President Obama to Washington to fight for change — including for desperately needed health insurance reform. They expected Republican Representative Joseph Cao to reach across the aisle to be a partner for change.

Unfortunately, after supporting reform last fall, Rep. Cao is reportedly now planning to vote to let insurance companies continue jacking up premiums and denying care to sick people. But it’s not too late for him to put average Americans and the middle class ahead of corporate and special interests.

The next make-or-break vote on reform is just a few days away, it’s expected to be extremely close, and Rep. Cao could be critical. So for Day 7 of the Final March for Reform, our plan is to reach out to voters in his district and ask them to call their representative to speak out for reform.

Using our easy online tool, we’ll give you a list of friendly voters and tips on what to say. If we can help even a few of these folks call Rep. Cao’s office it could make a huge difference — so please take a few minutes and get started now.
Our online Neighbor-to-Neighbor tool makes calling quick and easy. Once you log in (it only takes a few seconds) you’ll get a list of like-minded voters in Rep. Cao’s district.

Our message is simple: Rep. Cao can stand with Louisiana families and businesses by casting a key ”yes” vote or continue on the path of bitter partisanship and suffer at the polls in November.

Today, OFA supporters across the country are calling voters in similar districts as part of our Final March for Reform. It’s not too late for Republican representatives to do the right thing for their districts and the nation — we only hope they’re willing to listen to their constituents.

After so many months of work, a final vote could come any day, and every vote in the House could tip the balance. Please don’t wait — call a few of these critical voters now:

http://my.barackobama.com/Day7

Thanks,

Mitch

Mitch Stewart
Director
Organizing for America

P.S. — Would you rather make these calls with other volunteers? This week, OFA supporters nationwide are hosting Final March for Reform events to reach out to voters in critical districts. You can find one in your area here:

http://my.barackobama.com/Day7RSVP

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Amerikansk politik, Politiska kampanjer och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s