Obama’s nya offensiv

Efter flera veckors kritik för att han inte reagerade tillräckligt snabbt, kraftfullt och känslofullt på oljekatastrofen går president Obama nu till en ny offensiv. Igår besökte han Louisiana för den fjärde gången sedan oljekatastrofen inträffade, och ikväll ska han hålla ett tal från Oval Office om oljekatastrofen. Det blir president Obama’s första tal från Oval office sedan han blev president, vilket olika kommentatorer tolkar som ett aktivt försök att symbolisera det stora allvar president Obama fäster vid frågan. Det ska bli intressant att se talet och vilka eventuella effekter det får.

Om jesperstromback

Professor i journalistik och politisk kommunikation
Detta inlägg publicerades i Amerikansk politik och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s